Tinctura pentru slabit

Adaugata Ceaiului Pentru Obezitate si Cura de Slabire, Tinctura impotriva Obezitatii de la Faunus Plant te ajuta sa slabesti sanatos 7 – 9 kg lunar.


sumar articol       

Din "Tinctura pentru slabit" poti afla despre: ceai de slabit, ceai detoxifiant, cura de, detoxifiere, faunus plant, produse naturale pentru slabire, produse naturiste pentru slabit, tinctura impotriva obezitatii, tinctura pentru slabit, tincturi de slabit,

Cu acceasi formula ca si ceaiul de slabit de la Faunus Plant dar intr-o concentratie mai mare ce potenteaza actiunea plantelor, (cu denumirea comerciala Tinctura impotriva Obezitatii) se recomanda impreuna cu Ceaiul pentru Obezitate si Slabire ( Faunus) persoanelor care au mai multe kg in plus (supraponderale sau obeze) sau celor care au nevoie de o actiune detoxifianta mai accentuata.

Cum te ajuta tinctura pentru slabit de la in cura de slabire?

Asa cum aratam la inceput, tinctura de slabit are aceleasi actiuni in procesul de slabire ca si ceaiul de slabit; ceea ce face tinctura este sa intensifice aceste actiuni si anume:

 • accelerarea metabolismului (nu e nevoie de exercitii extenuante pentru a arde mai multe grasimi dar nici nu este interzisa miscarea :) – un program regulat de activitati fizice inseamna un stil de viata sanatos ce garanteaza mentinerea greutatii),
 • reducerea catabolismului (organismul nu mai stocheaza cantitati prea mari de grasime)
 • reducerea apetitului (slabesti mancand mai putin fara sa suferi de foame)
 • eliminarea excesului de lichide din organism (tinctura potenteaza proprietatile diuretice si sudorifice ceea ce conduce la o echilibrare rapida a statusului hidric)
 • eliminarea toxinelor – organismul nu va mai fi nevoit sa stocheze grasimi pentru dilua toxinele  (efectul laxativ produce o curatare blanda a colonului de reziduuri, detoxifierea colonului iar efectele diuretic si sudorific, odata cu eliminarea apei conduce si la eliminarea toxinelor din tesutul adipos).

Mai multe informatii in legatura tinctura pentru slabit in prezentarea Ceai de Slabit Faunus Plant

Ai folosit tinctura pentru slabit de la Faunus Plant?

Te asteptam cu comentarii si pareri despre tinctura pentru slabit si ceai Faunus Plant

 

Forum Pareri, Raspunsuri si Comentarii: "Tinctura pentru slabit"

Pe forum avem 3 raspunsuri la subiectul "Tinctura pentru slabit"

 1. lucia says:

  bai, ce minciuni gognate, nici chiar miraculoasele plante medicinale in orice combinatii posibile nu pot aduce o asemenea slabire lunara! gogosi!

  • OliveX says:

   Buna Lucia,

   Dar tinctura este din plante medicinale … :)

   Daca ai citit bine ce face aceasta tinctura (si face destul de eficient) poate ca nu ai mai fi fost asa de neincrezatoare.

   Stiai ca, mai ales la femei, retentia de lichide poate insemna cateva kg bune?
   Stiai ca numai prin detoxifierea organismului slabesti cateva kg bune?

   Cele 7 – 9 kg sunt promisiunile Faunus Plant facute pe baza rezultatelor reale avute cu ceaiul si tinctura impotriva obezitatii.

   Daca nu esti increzatoare in plante dar ai incredere intr-o dieta echilibrata, sport si in ambitie (vezi cum a slabit Cori Gramescu 40 kg si Bree Boyce 50 kg) si alatura-te grupului Slabire Permanenta (daca vrei sa slabesti si/sau sa-ti mentii greutatea)

   Numai Bine!

 2. maria says:

  Am facu cu si eu tratamentul cu ceai si cu tinctura timp de 2 luni dar sa stiti ca nici un rezultat nu am avut.Nu am slabit de loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

DIETO Capsule pentru Slabit

DIETO Capsule pentru Slabit

Iunie 28, 2011
Braziol5

Braziol5

Iulie 23, 2011