Unde se gaseste Extra Fit (pastile de slabit)

Steliana_91

forum info        

Am inteles de la o matusa de-a mea ca pastilele Extra Fit au ajutat-o foarte bine sa slabeasca) Am cautat pe net si in farmacii Extra Fit dar nu gasesc nimic altceva decat colo, colo, cate o discutie pe cate un forum vechi) despre aceste pastile. Daca ma poate ajuta cineva cu o informatie de [...]


Din discutia "Unde se gaseste Extra Fit (pastile de slabit)" adaugata pe forum poti afla despre: cele mai bune pastile de slabit, de unde cumpar, Extra Fit, pastile de slabit, pastile de slabit forum, pastile de slabit in farmacii, unde gasesc,

Am inteles de la o matusa de-a mea ca pastilele au ajutat-o foarte bine sa slabeasca)
Am cautat pe net si in farmacii Extra Fit dar nu gasesc nimic altceva decat colo, colo, cate o discutie pe cate un forum vechi) despre aceste pastile.
Daca ma poate ajuta cineva cu o informatie de unde pot sa comand aceste Extra Fit sau cu o recomandare cu ce produse, pastile de slabit, pot fi inlocuite pentru aceleasi rezultate bune.
Multumesc!

Forum Pareri, Raspunsuri si Comentarii: "Unde se gaseste Extra Fit (pastile de slabit)"

Pe forum avem 3 raspunsuri la subiectul "Unde se gaseste Extra Fit (pastile de slabit)"

 1. AnaNan says:

  Buna Steliana!
  Incearca Cura cu Ceai Verde, Fibrulina si Acai! Dau rezultate bune, au un pret acceptabil, si nu risti nimic; sunt 100% naturale, nu contin sbutramina si daca rezultatele nu te multumesc, daca le cumperi de la http://cura-slabire-cu-acai-fibrulina-ceai-verde.slabire-rapida-eficienta-sanatoasa.info/ iti primesti banii inapoi.
  Daca ai si alte intrebari, iti raspundem cu mare drag!
  Spor la slabit!

 2. ANA says:

  Steliana,tu chiar crezi ca prostesti pe cineva?De ce nu o intrebi direct pe matusa ta cum a obtinut Extrafit.Ai facut-o groasa cu reclama asta,sau esti chiar tu o proasta.Pe noi nu ne pacalesti.

 3. Tatiana Mocan - Cluj says:

  Eu am inceput cu eliminarea apei (programul de aici: http://retentia-de-apa.produse-remedii-tratamente-naturale.info/) si apoi am continuat cu arderea grasimilor (programul de aici: http://garcinia-pentru-slabit.plafarmacie.ro/)
  In vreo 60 zile am slabit 15kg!!!
  Acum ma intereseaza ceva care sa ma ajute sa-mi tin sub control pofta de mancare si pofta de dulce pentru a-mi mentine greutatea….
  Daca stiti ceva bun, astept recomandari! Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Amix 200 forum

August 29, 2012

Weight Loss pastile Pret

August 30, 2012