pastile de slabit cu supa de varza

Violeta N.

forum info        

Ce pastile de slabit cu supa de varza ati luat si ce rezultate de slabire ati avut. Astept si eu recomandari de la cei care au folosit astfel de pastile de slabit cum ar fi Cabbage Forte, KohlSuppe etc Multumesc!


Din discutia "pastile de slabit cu supa de varza" adaugata pe forum poti afla despre: Cabbage Forte, capsula cu supa de varza, KohlSuppe, lastile de slabit, pastile cu supa de varza, rezultate de slabire, supa de varza,

Ce pastile de slabit cu ati luat si ce ati avut.
Astept si eu recomandari de la cei care au folosit astfel de pastile de slabit cum ar fi Cabbage Forte, KohlSuppe etc
Multumesc!

Forum Pareri, Raspunsuri si Comentarii: "pastile de slabit cu supa de varza"

Pe forum avem 4 raspunsuri la subiectul "pastile de slabit cu supa de varza"

 1. LENUTA says:

  MA NUMESC LENUTA FOLOSESC ACESTE PASTILE DE 2 SAPT.SINT NEMTESTI LE-AM LUAT DE LA FARMACIE NU AM SLABIT FARMACISTA SPUNE SA CONTINUI 3 LUNI CA VOI SLABI!MA INDOIESC!

  • AnaNan says:

   Buna, Lenuta
   Daca vrei, putem face o evaluare a profilului personal si in functie de aceasta analiza sa personalizam un program de slabire adaptat nevoilor, obiectivelor dar si preferintelor tale (deocamdata aceasta consultatie este gratuita :) )

 2. Paula says:

  Si eu am vru sa iau de ala nemtesti, Lenuta, kohl suppe – supa de varza… dar m-am razgandit in ultimul moment si am luat cabbage forte de la http://www.supa-varza.ro
  (alegerea capsulelor cu supa de varza am facut-o pentru ca eu am slabit in trecut in doua randuri cu dieta cu supa de varza si am zai sa incerc acum pastile cu supa de varza.
  La mine functioneaza (slabesc 2-3 kg pe saptamana cu ele
  Spor la slabit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Cura de slabire in timpul alaptarii

Octombrie 16, 2011

Cine a folosit Pantaloni Sauna?

Octombrie 17, 2011