LibraMed in farmacii

Doinitza 18 Bucuresti

forum info        

afla daca se gaseste LibraMed in farmacii si la ce pret sau anunta-ne despre o farmacie unde le-ai gasit si spune-ne la ce pret


Din discutia "LibraMed in farmacii" adaugata pe forum poti afla despre: LibraMed, libramed in farmacii, pastile de slabit forum, pastile de slabit in farmacii, pret pastile de slabit,

Buna!
Am vazut acum o reclama la niste pastile de slabit Aboca si nu am priceput unde se gasesc… de unde se poate cumpara si la ce pret.
Am gasit ceva dar e pe un site de la care eu am mai luat un alt produs de slabitr care nu a functionat de nicio culoare..
As vrea sa-mi spuneti daca se gaseste , in care farmaci mai precis (in bucuresti) si cam la ce pret sa ma astept sa platesc pentru ele.
Ma gandesc ca daca le spune Libra MED ar fi ele niste medicamente de slabit nu? si se pot gasi la farmacie nu?
Multumesc mult fetelor!

Forum Pareri, Raspunsuri si Comentarii: "LibraMed in farmacii"

Pe forum avem Un raspuns la subiectul "LibraMed in farmacii"

  1. leo says:

    Daca le “spunea” DESTEPTomed sau SMARTomed, crezi ca te facea mai desteapta, in asa fel incat sa te trezesti ca denumirea a ceva nu iti poate spune NIMIC la modul constient vorbind?

    Partea proasta pentru noi toti este ca industria medicamentelor MANIPULEAZA si prostimea (prin denumire chiar! :P ) dar si “desteptatimea” prin tampeniile pe care le scriu in prospecte, prospecte facute cu avocatii langa ei ca sa nu poata fi acuzati de SPERJUR dupa ceea ce au scris in ele… Si nu mai poti avea incredere decat in ANUMITI doctori, care VOR sa te ajute si nu doar SA TE JUMULE DE BANI in colaborare cu industria farmaceutica… Capisci, Doinito?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Cat slabesti cu Libramed?

Martie 19, 2013

cum sa slabesc 4kg in 7zile

Martie 20, 2013