extra fit forum - arhiva

Vezi ce am gasit in arhiva sub eticheta extra fit forumextra fit forum

Articole etichetate cu "extra fit forum" in arhiva

Extra fit forum

Ati luat Extra Fit pentru slabit? Va astept pe acest forum cu pareri si comentarii despre laudatele de toata lumea pastile de slabit Extra Fit Ma intereseaza in special: – cat slabesti cu extra fit – daca are reactii adverse sau efecte secundare – daca este bun pentru persoanele care au un program de lucru [...]


Poate te mai intereseaza si....

Obezitatea la copii – un reportaj de Irina Reisler (VIDEO)

Obezitatea la copii – un reportaj de Irina Reisler (VIDEO)

Irina Reisler ne atentioneaza ca noi, cei mari, decidem daca micutii nostrii vor avea o greutate normala, vor fi supraponderali sau obezi.    [ Detalii ]


vreau sa slabesc 15 kg (am avut probleme cu stomacul)

buna,intrebarea mea este urmatoarea: as vrea sa slabesc cam 15 kg…dar am probleme cu vergeturile,as vrea sa slabesc cat mai repede,ce-mi recomandati?am avut probleme cu stomacul,pastilele de slabit nu miar putea afecta stomacul?


pentru inhibarea poftei de mancare super slim

Vezi pe acest forum cum sa faci fata unui apetit exagerat si cum sa reduci pofta de mancare! Clic aici!    [ Detalii ]


cura de slabire pentru hipotiroidism

Am probleme cu tiroida (hipotiroidism) dar si muuulte kg in plus! Va rog sa ma ajutati cu o cura de slabire si granda hipotiroida Multumesc!


BrazioL5 in farmacii

Poate sa-mi spuna si mie cineva daca daca se gaseste braziol5 pentru slabit in farmacii? si daca se poate si un pret braziol5 pentru o luna de zile. Daca printre voi este cineva care a folosit aceste pastile de slabit braziol 5 ….sunt si eu curioasa cum a mers… ati slbit cu braziol5?