Invata sa Slabesti cu Valentin Vasile

Antrenor personal si expert in nutritie, slabire si remodelare corporala, Valentin Vasile te invita sa inveti sa slabesti sanatos si fara foame.
Nu rata aceasta ocazie!


sumar articol       

Din "Invata sa Slabesti cu Valentin Vasile" poti afla despre: antrenor personal, antrenori de fitness, fitness, nutritionisti, pofta de mancare, reducerea poftei de mancare, slabire fara foame, slabire sanatoasa, Valentin Vasile, World Class,

Pe Valentin Vasile il cunoasteti probabil de pe blogul sau de nutritie, www.valentinvasile.ro, sau din articolele pe care le scrie pentru mai multe reviste de specialitate. “Nu putine au fost mesajele pe care le-am primit in ultimele luni de la persoane care isi doresc sa isi schimbe stilul de viata si sa isi remodeleze corpul, insa nu stiu de unde sa inceapa”, spune expertul in nutritie al vedetelor de la .

Toti ne dorim sa devenim mai supli, mai frumosi si mai sanatosi. In acest scop, in seminariile pe care le va tine, Valentin va aborda teme pe care le vor sugera chiar participantii, propunandu-si sa ofere informatie concentrata care sa te ajute sa-ti construiesti propriul plan de alimentatie
Teme posibile:

  • principii ale slabirii sanatoase
  • accelerarea metabolismului
  • anti-celulita
  • principiile detoxifierii, alimentatia anti-ageing
  • alimentatia pentru tonus si crestere musculara
  • alimentatia pentru cresterea imunitatii etc

Primul seminar este programat pentru joi, 27 septembrie la ora 19:30, la adresa Str. Ciprian Porumbescu, nr 9, in apropiere de Piata Victoriei, avand o tema de maxim interes:
Cum slabim sanatos fara sa simtim foamea

Datorita faptului ca locurile de la primul seminar sunt aproape epuizate se va organiza si un al doilea seminar, pe aceeasi tema, ce va fi programat pentru a doua zi, vineri, 28 septembrie la aceeasi oră.

Rezerva-ti un loc (sau mai multe) la seminarul sustinut de Valentin Vasile

Taxa de participare pentru fiecare seminar este de 50 de lei, participantii putand achizitiona la eveniment si un manual de nutritie la pretul de 25 de lei.

Locurile sunt limitate si se ocupa pe principiul “primul venit, primul servit”.
Nu uita ca expertul promite ca veti putea pleca acasa cu un mini handbook al pierderii in greutate care va include exemple de planuri de alimentatie echilibrata care te pot ajuta sa slabesti.

Valentin Vasile

Valentin Vasile este şi specialist nutriţionist.
Este recunoscut ca specialist în modelări corporale, capabil să își aducă clienții în cea mai bună formă în cel mai scurt timp posibil. Stilul lui de instruire motivează clienții să treaca peste limitările autoimpuse și să atingă rezultate pe care nu le credeau posibile vreodată.

Valentin Vasile este un hibrid a ştiinţelor remodelării corporale – în acelaşi timp absolvent de studii de biomecanică corporală, este specializat în nutriţie sportivă şi nutriţie pentru pierderea în greutate. În prezent este antrenor personal în cadrul World Class Downtown, ţine seminarii despre nutriţie sănătoasă şi scrie pe blogul său, www.valentinvasile.ro.

În 2012 a decis să își perfecționeze cunoștințele și abilitățile atât de personal training cât și ca specialist în nutriție urmând cursurile unor specialiști de talie internatională. În primăvara anului 2012 a urmat o specializare la Praga în antrenamentele menite să accelereze metabolismul, iar la începutul aceluiași an a început cursurile școlii americane I.S.S.A. (International Sports Sciences Association) pentru a deveni specialist în nutriție certificat la nivel mondial. Tot în 2012 Valentin a început procedurile la Școala Națională de Antrenori pentru a obține titlul de antrenor emerit.

Ca antrenor personal și specialist în nutriție, Valentin a colaborat cu o serie de celebrităţi din România precum actriţa Maia Morgenstern, Maria Lucia Hohan, Andreea Raicu, George Alexandru, Zoli Toth şi Roxana Ionescu şi a scris o serie de articole despre şi nutriţie pentru reviste precum Men’s Health, VIP, Prevention, Plafar, ELLE Man, Tabu, Harper’s Bazaar, Tango, 121.ro, fpeople.ro (site-ul afiliat Fashion TV Romania), adpm.ro sau BFresh.

Ai o intrbare pentru Valentin Vasile?

Te asteptam cuintrebari comentarii si orice opinii sau experiente si, te asiguram ca-ti vom raspunde neintarziat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

2 produse Alcachofa in Top 2012

2 produse Alcachofa in Top 2012

Septembrie 3, 2012
80% reducere la tratamente slabire si anticelulita la Body Secrets

80% reducere la tratamente slabire si anticelulita la Body Secrets

Decembrie 13, 2012